Târgul V for Verde sau cum să trăim „veselo-sănătos” / Bucureşti, 30 septembrie 2012

Toamna asta se anunţă aglomerată în evenimente care mai de care mai delicioase, unele aflate la debut, altele cu ediţii bune în spate.

Un târg viu, colorat, cu ateliere de gătit, degustări şi vânzare de bunătăţi, pictură, joacă, handmade, haine şi accesorii, un concurs de frumuseţe pentru biciclete –  aşa se anunţă V for VERDE, care va deschide ochii pentru prima dată duminică, 30 septembrie.

Ce găsim aici? Desfătări pentru toate simţurile:

„Pentru mâini – demonstraţii de gătit cu Băcănia Veche şi Casa Satya, produse Tupperware

Pentru gust – bunatăţi tradiţionale, ciocolată crudă, dulciuri de casă, brioşe, produse raw, reţete dulci, sărate sau picante, condimente – Bernschutz & Co., Chez Maman, Rendez-Vous, Amărui de ciocolată, Cupcakes with love, Sugar Spice Boutique, Les Saveurs d’Yveline, Bunătăţi din Ţara Făgăraşului, Zanone, Bioportal

Pentru trup – cosmetice bio şi organice, produse pentru detoxifiere, suplimente nutritive – Olivo & BioBunatăţi, Lia Delicii pentru piele, Jovis, Cosul Bio, 100% Pure, Mio Bio, Rolland Eco

Pentru ochi – demonstraţii de pictură pe porţelan cu Wagner Arte Frumoase şi Poveşti, concurs de frumuseţe pentru biciclete cu Biciclete PegasPentru trup – haine, accesorii şi obiecte semnate de designeri romani – Mariana Marin, Razzcraft, Mandra Chic, Fire de Murg, Nour design, Mercy Charity & Alin Teglas

Pentru joacă – ilustraţii, produse din lut, păpuşi şi pernuţe cusute de mână – Mădălina Andronic & Atelierul de Print, Idei Cusute”

Pe scurt, un târg vioi care îşi propune să ilustreze bucuria unui stil de viaţă sănătos şi faptul că acesta nu este o corvoadă, ci dimpotrivă, o plăcere pe care merităm să o savurăm în fiecare moment. V for Verde ne reaminteşte că, pe lângă alimentaţie, contează şi starea de spirit. A fi „veselo-sănătos” este egal cu a fi „inspirato-rezistent, fericito-conştiincios, echilibrato-tonic sau haioso-activ”.

Despre stilul de viaţă „veselo-sănătos” şi ideea acestui târg puteţi citi mai pe larg într-un interviu cu Laura Călin, inţiator V for Verde, pe RomâniaPozitivă.

O să citez un singur răspuns care mi-a plăcut mult:

Dacă România este un produs bio, atunci ce este?

Laura Călin: In sinea mea vad Romania ca un scrub pentru piele. E usor abraziv, in prima faza nu stii daca-ti place sau nu, insa dupa folosire iti dai seama ca te-a curatat de frica, timiditate si alte impuritati. Romania nu e locul unde sa eziti sau taraganezi lucrurile – trebuie sa fii pe faza, sa lucrezi din greu si sa ai suficienta determinare in tine pentru a depasi problemele care apar. E un loc minunat, unde oamenii trag tare ca sa razbeasca, sunt frumosi si au copii frumosi.

–––

Târg V for VERDE

Locaţie: Villa Barrio – strada Biserica Amzei, nr. 30, Bucureşti

Dată: duminică, 30 septembrie 2012

Program: 11:00 – 20:00

Preţul unui bilet de intrare: 10 lei

Mai multe detalii găsiţi pe site-ul vforverde.ro şi pe pagina de Facebook a evenimentului

Reclame

4 gânduri despre „Târgul V for Verde sau cum să trăim „veselo-sănătos” / Bucureşti, 30 septembrie 2012

    1. Andra :) Autor post

      Eu zic ca e vorba de prioritati mai mult, dar da, sunt necesari si banii. Chiar ma gandeam sa scriu cate ceva despre pretul alimentelor mai sanatoase, poate o sa fac un articol pe tema asta 🙂

      Răspunde

Care este părerea ta?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s